Paypal Alternatifi Ödeme Sistemleri

Paypal Alternatifi Ödeme Servisleri


Bildiğiniz gibi Paypal, 6 Haziran 2016 tarihinden itibaren Türkiye operasyonlarını durdurma kararı aldı. BDDK'dan lisans alamamasından dolayı Türkiye faaliyetlerini sonlandıran Paypal, Türkiye'de bir çok kişi tarafından kullanılmaktaydı. Paypal'ın bu gidişinden dolayı Türk kullanıcıları bir arayış içine girdi. Biz de sizlere yardımcı olabilmek için bu yazıyı paylaşıyoruz. Umarız yararlı olur. 


PAYONEER

Dünya üzerinde bir çok ülkeye para gönderme, para çekme gibi hizmetleri olan global şirketlerden Payoneer alternatifler arasında.


WEBMONEY

Bireysel kullanımın yanında Kurumsal Ödemeleri de rahatlıkla yapabileceğiniz WebMoney ile küresel olarak bir çok para transferi işlemini yapabilirsiniz.


İNİNAL

Türk menşeili ödeme şirketlerinden biri olan İninal Türkiye'de uzun süredir mağaza ve internet ortamında ödeme imkanı tanımakta. Ayrıca İninal kartı temin etmek çok kolay. Herhangi D&R, Migros, Ptt ve Teknosa mağazasından 5 TL ücretle satın alabilirsiniz.

WİRECARD


Mobil ödemelerde sağladığı kolaylıklarla bilinen Wirecard, Paypal'dan sonra kullanabileceğimiz kartlar arasında en işlevli olanlarından. Kredi Kartı, Mobil Ödeme, Ön Ödeme gibi birden fazla ödeme seçenekleriyle birçok yerde kullanıcın yardımına koşuyor.


TROY

En yeni ödeme sistemlerinden biri olan Troy, Paypal'ın Türkiye faaliyetlerini sonlandırmasından sonra sık sık kendinden söz ettirir duruma geldi. Bankalararası Kart Merkezi' nin uzun zamandır üzerinde çalıştığı bu sistemle uluslararası para transferi işlemleri yapılabilecek.


Bu yazımızda sizler için kullanılabilecek en iyi ödeme sistemlerini tanıtmaya çalıştık. Eğer sizlerinde önerdiği sistemler varsa yorum ile bizlere iletebilirsiniz.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski