Tıklama ve Gösterim Başına Ücret Veren Reklam Siteleri

Tıklama ve Gösterim Başına Ücret Veren Reklam Siteleri









CPA ve CPM türü reklamlar bulunduran Adcash, dünyanın bir çok ülkesinde etkin bir şekilde faaliyet göstermektedir. Mobilden ve diğer tüm cihazlardan gelirler elde edebileceğiniz adcash'den ödeme alabilme limiti 100 Euro'dur. Ödemelerinizi Banka Havalesi, Paypal, 
Skrill, Payoneer ve Webmoney üzerinden alabilirsiniz.





AdMatic başta Türkiye olmak üzere dünyanın bir çok ülkesinde hizmet vermekte. Birbirinden farklı reklam formatlarıyla aylık milyarlarca reklam gösterimi yapmaktadır. CPM, CPC, CPL, CPA, CPE reklam formatlarında reklam hizmeti vermektedir. Minimum ödeme tutarı bulunmamaktadır. Kazancınızı istediğiniz zaman banka yoluyla alabilirsiniz.



CPC ve CPM reklam formatlarında kazanç sağlayabileceğiniz reklam şirketlerinin başında gelen Adhood ile yüksek kazançlar sağlayabilirsiniz. Minimum ödeme tutarı 100 TL'dir. Banka yoluyla çekebilirsiniz.



Türkiye'de internet reklamcılığunda önde gelen yerli şirketlerden olan ReklamStore ile sitenizden para kazanabilirsiniz. Gösterim başına ve Tıklama başına kazanç elde edebileceğiniz ReklamStore'den ödeme alabilmek için hesabınızda minimum 30 TL olması gerekir.



Türkiye reklam pazarında hızlı bir gelişme kaydeden ReklamTrk'nin bir çok reklam modelinden gelir elde edebilirsiniz. Gösterim başı, Pop Up ve Kurulum başı reklamlarıyla ReklamTrk ile sitenizden para kazanabilirsiniz. Günlük yaptığı hızlı ödemeler ile kullanıcılarını memnun etmeyi başaran ReklamTrk'de minimum ödeme tutarı 30 TL'dir.
Linkten üye olabilirsiniz : Tıkla





PopUp reklam denince akla ilk gelen şirketlerinden olan PopAds gelir elde etmek isteyenlere önerilen reklam sitelerindendir. PopUp reklam firmaları arasında en yüksek ücret veren firma olan Popads'ta minimum ücret 5 Dolar'dır. Ödemelerinizi Paypal ve AlertPay aracılığıyla çekebilirsiniz.


Türkiye menşeili en iyi reklam firmalarından olan Wordego ile sitenize CPC ve CPM formatında reklamlar ekleyerek gelirler elde edebilirsiniz. Wordego yapısı ile adsense benzer bir yapıdadır. Sitenizin içeriği ile alakalı reklamlar çıkmaktadır. Tekil ve çoğul gösterime verdiği ücretler bir çok firmadan fazladır bu nedenle en büyük tercih sebebidir.

www.pdfkutusu.com

Post a Comment

Daha yeni Daha eski